top of page

Är du redo för ett fantastiskt hår med lågt underhåll och vacker hårfärg tillsammans med en härlig upplevelse?

img_5179.jpg
img_0916.jpg

Självklart vill du älska dig hår - alla dagar! Men…

… Du vill inte behöva besöka frisören var 4-6 vecka
… Du har testat Balayage förut men det blev inte som du ville ha det
… Du har inte lärt dig om hårstyling som passar just Ditt hår och som passar in att hinna med i ditt redan uppbokade schema 
… Du saknar en frisör som faktiskt lyssnar på dig och som förstår dig

1b8ecaa5-5c9a-42af-a3a0-f1e83de64e24.jpeg

Jag kan hjälpa dig!

Om du bestämmer dig för att gå till en frisör som byggt sitt företag och sin arbetsteknik runt hår som inte kräver så mycket underhåll (typ Balayage) så kommer du vara i händerna på någon som kommer göra sitt yttersta och erbjuder lösningar, för att du faktiskt ska ha möjligheten att alltid älska ditt hår.

Jakten på ditt drömhår börjar NU!

1.

Utforska

Börja med att kika på min “Prislista” för att se vad som finns att välja på, vad de olika paketen kostar, vad som ingår och vilken tidsåtgång som krävs.

2.

Digital Konsultation

Fyll i ett kort formulär angående din hårhistoria och vad du har för önskemål om ditt drömhår.

3.

Boka

När vi gått igenom konsultationen och kommit fram till att Carin är rätt frisör för dig, får du ett nytt mail med vilket paket du bör boka samt länken till onlinebokningen.

4.

Planera

Vid det här steget har du bokat tid för ditt valda bokningspaket, så nu drar vi igång vår plan för att du ska få ditt bästa drömhår och fantastiska hår-år!

Grattis till din investering i dig själv för att få dina hårdrömmar uppfyllda! Att besöka en nya salong kan kännas nervöst ibland och att lita på en ny frisör lika så. Det är det som är unikt med min lilla salong, den innehåller bara dig och mig, inga andra varken frisörer eller kunder. Atmosfären är avslappnande och du är välkommen precis som du är. Dessutom skräddarsyr jag upplevelsen så att du ska få känna dig extra mycket som en Frisör Carin VIP. 


Vi kommer börja med en konsultation så att vi är 100% säkra på vad som ska göras innan vi börjar. Förbered dig på att bli bortskämd med snacks, dryck och att lyssna på musiken som du själv väljer - Allt detta ingår! Oroa dig inte, jag har både QI laddare och gratis WiFi så att du enkelt kan hålla dig sysselsatt under färgens verkningstid.


Känner du viben än?


Efter din färg är klar, ska du få slå dig ner i massage-schamponeringen så ska du få din härliga hårbottensmassage som avslutas med en varm handduks-wrap - Ja, allt detta ingår också. När jag torkar ditt hår är det perfekt att snacka lite styling, och jag lovar att svara på alla dina frågor och hjälpa dig hitta produkter/sätt som får ditt hår att glänsa varje dag.


Vi kommer prata om underhåll av din nya hårfärg och hur du på bästa sätt vårdar hår och färg hemma, så att ditt hår är fantastiskt tills vi ses igen. 


När vi är klara och du är nöjd, ser vi till att du får en ny tid för ditt hår checkar vi ut dig och så är du redo för nya äventyr! 

img_1084.jpg
bottom of page