top of page

Är du redo för ett fantastiskt hår med lågt underhåll och vacker hårfärg tillsammans med en unik upplevelse?

Frisör Carin Södertälje jobbar med en kund

Jakten på ditt drömhår... Börjar NU!

1.
Utforska

Börja med att titta på Prislistan för att se vad som finns att välja på, vad de olika paketen kostar, vad som ingår och vilken tidsåtgång som krävs.

2.
Onlinequiz

Fyll i ett kort formulär angående din hårhistoria och vad du har för önskemål om ditt drömhår. Bifoga gärna bilder här!

3.
Boka

Quizet kommer hjälpa dig bestämma vad du bör boka, förutsatt att Carin är rätt frisör för dig. Du får direkt tillgång till onlinebokningen.

4.
Planera

Vid det här steget har du bokat tid för ditt valda bokningspaket, så nu drar vi igång vår plan för att du ska få ditt bästa drömhår och fantastiska hår-år!

Få en försmak på hur ett
besök hos mig går till...

Jag hoppas på att snart få säga Grattis till din investering i dig själv för att få dina hårdrömmar uppfyllda! Att besöka en nya salong kan kännas nervöst ibland och att lita på en ny frisör lika så. Det är det som är unikt med min lilla salong, den innehåller bara dig och mig, inga andra, varken frisörer eller kunder. Atmosfären är avslappnande och du är välkommen precis som du är. Kom direkt från jobbet, före jobbet, i pyjamas eller festklädd. Du bestämmer!

Du kommer få ett formulär ett par dagar innan ditt besök där du kan välja om du vill skräddarsy din upplevelse. Du kan välja musik eller tv, dryck, känsla på besöket (eventuellt tyst besök), välja till extra tillval från den hemliga menyn - allt för att känna dig extra mycket som en Frisör Carin VIP. Jag har så klart både laptopbord, mobiladdare och gratis WiFi så att du enkelt kan hålla dig sysselsatt under färgens verkningstid eller kanske jobbar du från frisörstolen.

 
På plats kommer börja med en konsultation så att vi är 100% säkra på vad som ska göras innan vi börjar. Ha gärna med inspirationsbilder från Frisör Carins instagram eller facebook - jag avråder från Pinterest eller andra frisörers sociala medier. 
Sen är det dags att köra igång!

 
Känns det som en vibe som du gillar?
 
Efter att din färg är klar, ska du få slå dig ner i massage-schamponeringen med relaxmusiken på, och du ska självklart få din härliga hårbottensmassage som avslutas med en varm handduks-wrap - Ja, allt detta ingår också.

När jag torkar och stylar ditt hår är det perfekt att prata om just styling, och jag lovar att svara på alla dina frågor och hjälpa dig hitta produkter och sätt som får ditt hår att glänsa varje dag.

 
Vi kommer prata om underhåll av din nya hårfärg och hur du på bästa sätt vårdar hår och färg hemma, så att ditt hår är fantastiskt tills vi ses igen. 
 
När vi är klara och du är nöjd, ser vi till att du får en ny tid för ditt hår checkar vi ut dig och så är du redo för nya äventyr! 

bottom of page