top of page

Rekommendera en vän-tävling

Älskar du ditt hår?

Dela kärleken med dina vänner och få chansen att vinna ett års gratis hårvård hos mig! Rekommendera en vän Frisör Carin - för varje väns besök skriver jag ditt namn, på en lapp, och lägger i tävlingsburken. Vinnaren dras på midsommarafton 2024.

Rekommendera en vän (1).png

Så här funkar det:

När din vän gör sin bokningsförfrågan behöver hen uppge ditt för- och efternamn. Varje rekommendation ger dig inte bara chansen att vinna utan självklart får du som vanligt 300 kronor i rabatt på ditt kommande frisörbesök efter att din vän varit hos mig. Så, om du vill boosta dina chanser och få gratis frisörbesök under ett års tid, rekommendera fler vänner för en större möjlighet att vinna detta värdefulla pris värt 8200 kr!

Kom ihåg, jag specialiserar mig på Lived in hair, foilayage, etc. Så rekommendera inte vem som helst utan försäkra dig om att de du rekommenderar är personer som passar min specifika inriktning vilket ger dig ännu större vinstchans.

Vinsten består av:​ En "Carin's Keep Up" & Två "Carin's Mini"​

Vilken ordning du vill ha på besöken bestämmer du själv. Tidigaste datumet att använda din vinst är direkt efter midsommar 2024. Slutdatumet för att nyttja dina besök är midsommarafton 2025. Vinsten ger dig tre besök, även om du väljer att nergradera dina bokningspaket. Du kan inte ge vinsten till någon annan, du kan inte byta till produkter, eller pengar. Du kan absolut nergradera till ett mindre bokningnspaket men inte uppgradera utan att själv i så fall lägga till summan som saknas. Vinsten kan självklart utnyttjas på redan bokade tider från midsommar 2024 och framåt.

Frågor:
Varför pågår tävlingen så länge?
​Alla går inte till frisören så ofta och en del har nyligen varit hos frisören. Då vore det orimligt att ha en sådan här stor tävling under en kort tid.

Hur får jag större chans att vinna?
​Jag har en tävlingsburk där jag lägger en namnlapp i för varje person du rekommenderat efter de har besökt mig. Om du rekommenderar en vän som besöker mig så lägger jag i din namnlapp en gång. Rekommenderar du 10 personer som besöker mig så lägger jag i 10 stycken lappar med ditt namn på.

Hur rekommenderar jag på bästa sätt?
​Att berätta för dina vänner om höjdpunkterna med ditt besök hjälper mycket. Vilka känslor känner du i frisörstolen? Hur känner du dig efteråt? Vad tycker du om ditt hår? Skicka ett sms med hemsideadressen så kan dina vänner lätt klicka sig in och läsa mer.

​Hur lång väntetid är det för en ny kund att få tid?
​I samband med att man gör bokningsquizet via hemsidan kommer man direkt till onlinebokningen. Där får man översikt om alla lediga tider. Oftast är inte väntetiden på mer än 3 veckor.

​Vad händer om jag bara vill göra "Carin's Luxe Cut"?
​Du kan absolut nergradera vinsten om du vill, men det ger dig inte fler besök eller pengar tillgodo.

bottom of page