Carin Lans Ekstrand - Din Balayagspecialist & Frisör i Södertälje

Min Bakgrund
Jag heter Carin och är utbildad frisör i Gymnasiet (Ekenbergska Gymnasiet i Södertälje). Efter skolan tog jag Gesällbrevet och jobbade sedan som anställd frisör på en salong i Danderyd. Jag har tävlat inom frisöryrket när jag gick i gymnasiet och kom på första plats på FrisörDM inom mina grenar, och kom efter det på fjärde plats på FrisörSM. Gick ut gymnasiet med högst betyg och fick då ett stipendium att vidareutveckla mig i en kurs på Wella Studio i Stockholm där man även fick en enklare Make-Up utbildning.

Efter dessa år så fick jag en ny möjlighet att utbilda mig inom något helt annat, och jag som gillar utmaningar tackade Ja! Utbildningen var som Besiktningstekniker (ja - besikta bilar) vilket jag jobbade med i 8 år. Jag har självklart underhållit frisörådran under dessa 8 år genom att hjälpa till att frisera min familj och mina närmsta vänner.

När min dotter Edith föddes 2018, förändrades livet, och jag kände mer än någonsin att det var dags att satsa 110% på att bli egen företagare (en dröm jag alltid haft). Jag älskar att kunna styra mina egna tider även om det ibland innebär annorlunda arbetstider. Frisöryrket har jag heller aldrig kommit bort helt ifrån då det alltid legat mig varmt om hjärtat, så det kändes verkligen som att det var helt naturligt att ta det steget just då i livet.  

Jag brinner för mitt yrke och vill alltid försöka överträffa kundens förväntningar. Jag är specialicerad inom området Avancerad Färgteknik, där Balayage/Lived-in-Color, ingår. Den 17e September 2020 blev jag klar med min utbildning som Balyage Master, Certifierad av Masters Of Balayage. Faktiskt var jag Först av alla deltagare världen över, att Certifieras.
Jag vidareutbildar mig självklart kontinuerligt inom detta område då det verkligen är det roligaste jag vet!

Vem är jag privat?
Jag bor i ett litet hus i utkanten av Södertälje med min man Tobias, min dotter Edith och våra tre hundar Selma, Polly & Penny (chihuahuor). På fritiden är jag med min familj, älskar att laga mat & baka, resa, träna och lyssna på bra musik. Jag älskar sol och värme. Jag är inte alls en vintermänniska men kan för den sakens skull inte sola (bränner mig jätte-lätt). Gillar inte att flyga (men gör det ändå) och gillar inte spindlar. Älskar att köra och åka bil. Jag älskar vårat lilla hus, våran "oas på landet". Älskar luften, tysnaden och lugnet. Min familj och mina vänner är det viktigaste i mitt liv, så de spenderar jag all min lediga tid med. Mitt "andra hem" är New York. Jag kommer aldrig att tröttna på den staden, människorna eller atmosfären. Det är bara synd att man måste flyga dit, men just nu längtar jag verkligen till tiden "efter" Covid, då man kan resa igen och jag får visa New York för min fantastiska lilla dotter.