Carin Lans Ekstrand - Din frisör - Var och När du vill

Min Bakgrund

Jag heter Carin och är utbildad frisör i Gymnasiet (Ekenbergska Gymnasiet i Södertälje). Efter skolan tog jag Gesällbrevet och jobbade sedan som anställd frisör på en salong i Danderyd. Jag har tävlat inom frisöryrket när jag gick i gymnasiet och kom på första plats på FrisörDM inom mina grenar, och kom efter det på fjärde plats på FrisörSM. Gick ut gymnasiet med högst betyg och fick då ett stipendium att vidareutveckla mig i en kurs på Wella Studio i Stockholm där man även fick en enklare Make-Up utbildning.

Efter dessa år så fick jag en ny möjlighet att utbilda mig inom något helt annat, och jag som gillar utmaningar tackade Ja! Utbildningen var som Besiktningstekniker (ja - besikta bilar) och det har jag jobbat med i 8 år. Nu har jag dock gått tillbaka till mitt ursprungliga och kreativa yrke, där jag kan styra över mina egna tider och förhoppningsvis göra en bra skillnad för er kunder. =)

Vem är jag privat?
Jag bor i ett litet hus i utkanten av Södertälje med min man Tobias, min dotter Edith (som är född i augusti 2018) och våra tre hundar Bella, Selma och Polly (chihuahuor). På fritiden är jag med min familj, älskar att laga mat & baka, resa, träna och lyssna på bra musik. Jag älskar sol och värme. Jag är inte alls en vintermänniska men kan för den sakens skull inte sola (bränner mig jätte-lätt). Gillar inte att flyga (men gör det ändå) och gillar inte spindlar. Älskar att köra och åka bil. Jag älskar vårat lilla hus, våran "oas på landet". Älskar luften, tysnaden och lugnet. Min familj och mina vänner är det viktigaste i mitt liv, så de spenderar jag all min lediga tid med. Mitt "andra hem" är New York. Jag kommer aldrig att tröttna på den staden, människorna eller atmosfären. Det är bara synd att man måste flyga dit.  =)

Varför ville jag starta eget?
Svaret är enkelt; Jag vill göra något nytt. Eller nyare i alla fall. Nu förtiden ska ju allt komma hem till dörren, så varför inte frisören likaså? Jag har även en salong hemma på tomten dit man kan komma och skämma bort sig själv lite. Jag vill kunna erbjuda mina kunder att komma hem till dem när det passar dem, eller om de vill komma till mig istället, men när det passar dem. Jag kommer därför att inte jobba med öppettider eller drop-in utan man måste boka, men jag är oftast tillgänglig från tidig morgon till sen kväll.