Välkommen!

Låt mig ta hand om ditt hår, oavsett vart du är.  
Min idé bygger på enkelhet, för dig. Du ringer eller mailar och bokar tid. Du talar om vilken behandling du önskar så återkommer jag och så kommer jag fråga dig den info jag behöver för att kunna hjälpa dig. Jag hjälper dig med ditt hår oavsett om du vill ha en stor förändring eller ingen alls. Så här går det till:

Hos mig
Du är varmt välkommen hem till mig och min familj, där jag har min salong ute på tomten. Min man, bebis och våra små söta hundar (chihuahuor) kanske är hemma och tittar in, så kanske får du träffa hela familjen. Kaffet är förberett  och  kylen är laddad med god dricka.  

Hos dig
Schamponeringen och min stora frisörväska har jag med mig. Schamponeringen behöver kopplas in i en vanlig vattenkran, det är det enda. 
Varför inte samla din familj eller dina vänner när jag ändå är där?  Eventuellt klipphår sopar jag upp, men dammsuga - det får du göra själv. :-)

Någon annanstans
Jag kommer självklart ut till andra lokaler, tex hotell. Kanske ska du på fest eller behöver stylas inför en middag.  

Öppettider
Det är enbart tidsbokning som gäller hos mig. Jag jobbar, i så stor utsträckning det går, enligt dina önskemål på datum och tid. Observera att jag måste ha bekräftat din önskade tid för att bokningen ska gälla. 

Avbokning
Jag har inga generella avbokningsregler, men ser gärna att  du avbokar så snart du kan, ifall du får förhinder. Ibland är det ju svårt att veta vad man gör om ca 7 veckor, när man bokar sin nästkommande behandling. Men det är bara att kontakta mig så flyttar eller avbokar vi tiden.