Välkommen!

Låt mig ta hand om ditt hår, oavsett vart du är.  
Min idé bygger på enkelhet, för dig. Du ringer eller mailar och bokar tid. Du talar om vilken behandling du önskar så återkommer jag och så kommer jag fråga dig den info jag behöver för att kunna hjälpa dig. Jag hjälper dig med ditt hår oavsett om du vill ha en stor förändring eller ingen alls. Så här går det till:

Hos mig
Du är varmt välkommen hem till mig och min familj. Min man, bebis och våra små söta hundar (chihuahuor) kanske är hemma, så kanske får du träffa hela familjen. Jag sätter på kaffet (eller laddar kylen med någon god dricka) och kopplar in schamponeringen. Sen är jag redo att köra! Om du har svårt att ta dig till mig men helst vill vara hos mig kan jag erbjuda hämtning och lämning inom Södertälje kommun för 150kr.

Hos dig
Jag tar med min stora frisörväska som innehåller allt man kan tänkas behöva för behandling. Jag kan göra samtliga behandlingar hos dig med. Schamponeringen jag har med mig behöver kopplas in i en vanlig vattenkran, det är det enda. 
Varför inte samla din familj eller dina vänner när jag ändå är där?  Eventuellt klipphår sopar jag upp, men dammsuga - det får du göra själv. :-)

Någon annanstans
Jag kommer självklart ut till andra lokaler, tex hotell. Kanske ska du på fest eller behöver stylas inför en middag. Prislistan som gäller då är samma som "Hos dig". 

Öppettider
Det är enbart tidsbokning som gäller hos mig. Jag jobbar, i så stor utsträckning det går, enligt dina önskemål på datum och tid. Observera att jag måste ha bekräftat din önskade tid för att bokningen ska gälla.