top of page
BHBD Frisör Carin Södertälje

BHBD & HAIRTALK Extensions

Är du på jakt efter:

  • Längre hår

  • Fylligare hår

  • Färgförändring

  • Allt ovanstående!

Då är Extensions perfekta lösningen för dig! 
 

Jag har valt att enbart arbeta exklusivt med vad jag anser vara det bästa alternativen på den svenska Extensionsmarknaden: BHBD & HAIRTALK. Båda varianterna har Tape-fästen som är mycket tunna, båda finns i olika längder och färger. Principen är den samma när det gäller skötsel och hur länge man kan använda håret. BHBD är nyast på marknaden med något tunnare fästen. Vad som oftast avgör vilket som passar dig är önskemål på färg och längd.

När du är redo att ta ur och kasta håret, jag glädja dig med att både HAIRTALK och BHBD återvinner håret och BHBD skapar korta peruker, bland annat till barn,  av håret sin finns kvar på dina gamla extensions.

Du är självklart välkommen till mig även om du har satt i dina extensions på en annan salong och vill börja hos mig, så länge det är HAIRTALK eller BHBD.

Jag ser fram emot att skapa magi med dig och ditt nya hår!

Produkter

Stort Produktpaket som innehåller allt du behöver som start: Schampo, Balsam, Inpackning, Balsamspray/värmeskydd, Leave in creme & specialhårborste

Hår

Isättning av hår

(Mängd, tid och pris varierar beroende på vad du vill ha)

Inklippning

Inklippning så att håret passar ihop med ditt eget hår

Styling

Styling med plattång eller locktång, enligt dina önskemål

Prisexempel

Priset varierar beroende på märke, fäste, längd, färg & färgkombination samt mängd hår. För att du ska få ett exakt pris gör vi en konsulation där vi pratar igenom möjligheter och vad som passar dina önskemål.

Priserna i exemplen inkluderar produktpaket som nämns ovan, isättning av 4 paket standard hår, med standardfäste, inklippning och styling.  Priserna inkluderar INTE något av mina färgpaket - de bokas separat.

Hairtalk 25cm

5850kr

BHBD 50cm

9288kr

BHBD 35cm

7488kr

Hairtalk 55cm

11 000kr

Hairtalk 40cm

7850kr

BHBD 60cm

11 038kr

Hitta inspiraton

bottom of page